Voor alle personeelszaken werken we nauw samen met de personeelsdienst van het Psychiatrisch Ziekenhuis Onzelievevrouw. Solliciteren kan via bovenstaande linken die leiden naar de jobsites. Niet gevonden wat je zocht? Je kunt ook spontaan solliciteren. Via de jobsite van het PZ Onzelievevrouw kan je je gegevens achterlaten.

  • Participatie bij georganiseerde activiteiten.
  • Open houden van de bar van het Trefpunt.
  • Bewoners begeleiden tijdens uitstapjes.
  • Organiseren en deelname  activiteitenaanbod

“Als student word je met open armen ontvangen, zowel door bewoners als personeel.”

Liselotte

Stage lopen in het PVT
Het PVT de Brugghe  werkt nauw samen met hogescholen  en opleidingscentra. Daardoor kunnen jaarlijks heel wat  studenten bij ons een boeiende stageplaats vinden.  Voor alle vragen in verband met stage kun je terecht bij Berlinde Clicteur, stagecoördinator, tel. 050 30 18 34 .

Vrijwilligerswerk in het PVT de Brugghe 
In het PVT zijn verschillende  vrijwilligers actief. Zij zijn zeer belangrijk in de werking van het PVT. Ze dragen in diverse situaties hun steentje bij in de werking. Tevens zijn ze voor veel bewoners  een belangrijke schakel naar de maatschappij toe.
Mogelijke activiteiten:

Interesse?
Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Contacteer voor meer informatie Berlinde Clicteur, coördinator vrijwilligerswerk, tel. 050 30 18 34.