Geachte familie,

Gisteren werden terug alle bewoners van woning 3-4 getest en gelukkig was iedereen die getest werd negatief.  Zodoende hebben we deze morgen de quarantaine kunnen opgeven.

Voor de komende  week zijn volgende maatregelen wel nog van toepassing:

  • Alle bewoners dragen voortdurend een mondmasker;
  • De deuren van woning 3-4 zijn terug open en woning 3-4 is terug toegankelijk voor iedereen. Maar iedereen die woning 3-4 betreedt draagt steeds een mondmasker;
  • De bewoners mogen terug het PVT verlaten voor een wandeling of een boodschap;
  • Alle externe activiteiten worden tijdelijk stop gezet tot eind dit jaar.

De bewoners die positief testten op corona blijven voorlopig nog even op de individuele kamer tot er veertien dagen zijn verstreken sinds de besmetting. Na deze periode wordt alles ook voor hen genormaliseerd.

Ook wat het bezoek betreft kunnen we terug naar een zekere normalisatie gaan. Het bezoek kan doorgaan op de kamer van de bewoner of buiten het PVT. We vragen het bezoek steeds een mondmasker te dragen tenzij in de buitenlucht.

Bewoners die positief testten kunnen voorlopig nog geen bezoek ontvangen zolang ze op de kamer verblijven. Voor verdere concrete afspraken neemt de familie best rechtstreeks contact op met de woning.

Gelukkig ligt deze zeer moeilijke en lastige periode voor woning 3-4 stilaan achter ons en laat ons hopen dat we de komende periode terug alles verder kunnen normaliseren zodat we dit jaar alsnog zoveel mogelijk in schoonheid kunnen afsluiten.

Namens alle medewerkers van het PVT,

Met  vriendelijke groeten

Geert Gardin

PVT coördinator PVT de Brugghe

Nieuwsbrief 23/11/2021